EXPOSITORS

La voluntat de FIRESPORT d’adequar els seus serveis a l’economia actual ens obliga a simplificar, gestionar i procurar la rendibilitat dels seus expositors. Ens adeqüem a les necessitats de les empreses amb preus molt competitius assegurant així l’amortització i rendibilitat de l’espai.

Serveis de l'expositor

Durant la durada de la fira, l’organització te programades diferents activitats paral·leles relacionades amb el món del turisme de muntanya, de natura, d’esports i oci pel públic en general.

  • Els expositors podran desenvolupar activitats dins el seu espai expositiu o dins l’espai habilitat i existent al recinte firal, xerrades i projeccions, prèvia comunicació i coordinació amb l’organització.
  • Els expositors podran esdevenir patrocinadors principals o col·laboradors amb la corresponent aportació econòmica o material.
  • Els expositors podran incloure al catàleg oficial de la Fira el seu negoci, amb una tirada aproximada de 2.000 exemplars que es repartiran als diferents llocs susceptibles de crear interès així com a les oficines de turisme d’Andorra, durant les setmanes prèvies a la fira, i dins el recinte firal durant la durada de celebració.
  • Aquest espai està equipat amb projecció amb pantalla LCD, ordinador, sistema de microfonia, faristol i taules i cadires per una capacitat d’unes 60 persones.
  • La Fira disposarà d’un servei de Wifi gratuït.
  • Els expositors disposen d’un catàleg complert de mobiliari i accessoris complementaris de lloguer pels tres dies de la Fira.
  • L’oferta hotelera de Sant Julià de Lòria compta amb mes de 900 llits en establiments de totes les categories.
  • L’oferta de restauració es de mes de 50 establiments perfectament equipats i un bon servei d’acollida.

Vols participar a la trobada?

Dossier Bases de participació Sol·licitud

Vols ser patrocinador de la trobada?

Descarregar dossier

Restauració

L’oferta de restauració és de més de 50 establiments perfectament equipats i amb un bon servei i cura al visitant.

ORGANITZA